Nakon Musemića, Jovića i Ibrakovića

Blaž Slišković jedna od želja tima sa Koševa

Sarajevo je posljednjih dana u potrazi za novim trenerom nakon što je sa klupe odsupio Jirži Plišek, zbog porodičnih problema. Poslije  Husrefa Musemića, Dragana Jovića i Abdulaha Ibrakovića, u opticaju za novog trenera Sarajeva pojavio se Blaž Slišković.

Komisija koju čine direktor Dino Selimović, te članovi Uprave Irfan Redžepagić i Munir Talović u potrazi su za novim trenerom, kojeg će predložiti Upravnom doboru na čelu sa predsjednikom Amirom Rizvanovićem.

Obavljeni su razgovori sa Husrefom Musemićem, Draganom Jovićem i Abdulahom Ibrakovićem, a uskoro bi moglo biti isto učinjeno i sa Blažom Sliškovićem, koji je bez angažmana nakon što je napustio Al Ansar iz Medine.

"Obavljeni su razgovori sa Husrefom Musemićem. Dragan Jović nije definitivno otpao. S još uvijek njim nismo obavili finalne razgovore. Ne želi stvarati turbulencije u svom klubu gdje je očito sretan, a ni mi ne želimo kvariti odnos sa Zvijezdom. Što se tiče Abdulaha Ibrakovića, s njim je razgovarao samo Munir Talović", rekao  je za naš portal Dino Selimović.

"U opticaju se pojavilo još jedno ime, a to je Blaž Slišković. Međutim, to je samo želja. Još uvijek ga nismo kontaktirali. Sve što znamo jeste da je trenutno bez angažmana", dodao je generalni direktor tima sa Koševa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.