Sutra će se sve znati

Kojašević na korak do Budućnosti

Adnan Beganović

Crnogorski internacionalac, te jedan od najboljih igrača Sarajeva, Damir Kojašević napustio je bordo momčad i u narednom periodu najvjerovatnije će nosit dres Budućnosti iz Podgorice.

U proljetni dio sezone Sarajevo će ući i bez crnogorskog veznjaka Damira Kojaševića, koji će sutra najvjerovatnije potpisati ugovor sa crnogorskom ekipom. Ovu vijest potvrdio nam je i direktor bordo momčadi Dino Selimović.

"Damir se pozdravio sa saigračima. Najvjerovatnije će karijeru nastaviti u Podgorici, mada ima još nekoliko ponuda. Sutra će otputovati za Crnu Goru gdje bi trebao finalizirati pregovre sa ekipom iz Podgorice", istakao je Selimović za SportSport.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.