Umjesto radovanja upute na papiru za Pepea

On je Special One i ništa ne prepušta slučaju

Adnan Beganović

U okviru 18. kola španjolskog fudbalksog prvenstva Real je došao do gostujućeg trijumfa u duelu sa Mallorcom, koja je na odmoru imala minimalnu prednost od 1:0.

Međutim, u drugom dijelu Kraljevi su uspjeli preokrenuti rezultat u svoju korist. Higuain je u 72. minuti pogodio za 1:1, da bi Callejon šest minuta prije kraja postigao pogodak za veliko slavlje Kraljeva.

Nakon odlučujućeg gola svi igrači su otrčali u zagrljaj Callejonu izuzev Pepea, kojeg je Mourinho pozvao ka klupi. U momentima velikog slavlja karizmatični Portugalac je još jednom popkazao zbog čega je Special One.

Pepeu je u ruke dao papir na kojem je pisalo kako će momčad igrati u posljednjih šest minuta.

"Sve sam pripremio, pa čak sam bio spremio i postavku igre u slučaju da Mallorca postigne derugi gol jer mnogo smo rizikovali.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.