Prema pisanju švedskog portala Fotbollskanalen.se

Torlak zanimljiv Orebru

Adnan Beganović

Prema pisanju švedskog portala Fotbollskanalen.se kapiten Sarajeva, Sedin Torlak, zanimljiv je čelnim ljudima Orebra, kojeg je bordo momčad izbacila u 2. pretkolu Evropske lige.

Pomenuti portal piše da čelnici Orebra već duže vrijeme traže stopera jer je Michael Almebacks prešao u Club Brugge, a navodno je Torlak na vrhu liste želja švedskog kluba.

"Ostavio je dobar dojam u međusobnim duelima naših momčad i vrlo je zanimljiv fudbaler. Međutim, da li je za nas, ne bih sada komentarisao.

Pored Torlaka kao potencijalno pojačanje Orebra spominje se i defanzivac Elfsborga, Anders Wikstrom.

Da li će biti nešto od ovog transera teško je predvidjeti, no u nekoliko narednih dana saznat će se da cli će navijači bordo momčadi i na proljeće u dresu Sarajeva gledati svog ljubimca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.