Da li će Brazilac napustiti Madrid?

Nova ponuda PSG-a za Kaku

Francuski prvoligaš i trenutni lider francuskog prvenstva PSG, poslao je novu ponudu Realu za brazilskog fudbalera Kaku.

Tim sa Parka Prinčeva ponudio je 25 miliona eura, za nekada najboljeg igrača svijeta, a Kraljevski klub navodno traži nešto više od 27 miliona. Kaka će razmotriti opciju prelaska u PSG, obzirom da nije u prvom planu kod Josea Mourinha, a u Parizu je njegov dobar prijatelj i sadašnji sportski dikrekot PSG-a Leonardo i trener Carlo Ancelotti, koji ga je trenirao u Milanu.

Brazilac je ove sezone odigrao 21 meč za Real, postigavši četiri gola, uz sedam asistencija, a većnom je ulazio sa klupe. Već duže vremena se spominje njegov mogući prelazak u Pariz, a ostaje da vidimo da li će Real do kraja januarskog prelaznog roka odlučiti da proda Brazilca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.