Muslimović: Cilj vrh prvoligaške tabele

Pripreme nogometaša Bratstva u punom su jeku.

"Prvi dio priprema odraditi ćemo u Gračanici a nakon toga u zavisnosti od vremenskih neprilika upititi ćemo se prema toplijim destinacijama", izjavio je za sportsport.ba portal šef stručnog štaba Bratstva, Nusret Muslimović, pritom dodavši:

"Sa pripremama smo krenuli na vrijeme a još me više raduje to što smo uspijeli odmah na startu dovesti pojačanja koja su nam bila neophodna. Tako su klub pojačali već Trejić, Galin, Lukić, Omeragić i Šabić. Igrači kadar je manje više popunjen ali ukoliko se na "nogometnoj pijaci" pojavi kvalitetan slobodan igrač sigurno da ćemo razmisliti o njemu. Kada su ambcije kluba u pitanju u ovoj sezoni želimo da ostvarimo plasman među prvih pet ekipa a tu nam je objektivno i mjesto".

Prvu test utakmicu nogometaši Bratstva imati će protiv ekipe Budućnosti, ovaj susret će se odigrati 4. februara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.