Nakon kritika na račun holandskog reprezentativca

Muller: Robben nije sebičan

Nakon što su se prethodnih dana pojavile kritike na račun krilnog napadača Bayerna, Arjena Robbena, u njegovu zaštitu je stao, klupski kolega, Thomas Muller:

"O tome se već mnogo puta govorilo, ali te kritike kako je Robben sebičan igrač, jednostavno nisu tačne, jer je njegov dribling u situacijama jedan na jedan i šut poslije toga, jedan od trademark-ova Robenove igre.

Holanđanin i ove sezone ima velikih problema sa povredama, pa je odigrao svega 16 utakmica za Bavarce, u svim takmičenjima, pri čemu je postigao sedam golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.