Fenjeraš otkinuo bod Bavarcima

Bayern razočarao u Freiburgu

U okviru 22. kola Bundeslige, Freiburg i Bayern su na stadionu Mage Solar, odigrali meč bez golova.

U prvom poluvremenu, Freiburg je pružio sjajan otpor favorizovanim gostima, a čak je imao i opasnije prilike i poluprilike za postizanje gola. Ipak, na odmor se otišlo bez golova.

Bayern je u nastavku imao potpunu terensku, ali jalovu inicijativu. Pokušavali su Bavarci nešto više napraviti, ali bez pravih prilika, pa je do kraja utakmice ostalo 0:0.

Veliki bod za Freiburg, koji je odigrao dobru utakmicu i zasluženo izborio vrijedan remi u borbi za opstanak, dok je Bayern pružio vrlo blijedu partiju i sada se nalazi na trećem mjestu.

Naš reprezentativac, Mensur Mujdža, nije bio u konkurenciji za meč, jer se još uvijek oporavlja od povrede.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.