Orašje reaktiviralo pripreme

Nakon nekoliko dana pauze, što zbog vremenskih neprilika što zbog ne izmirenih obaveza prema igračima, igrači Orašja krenuli su po drugi put sa pripremama za nastavak takmičenja u Prvoj ligi Federacije BiH.

U međuvremenu odigrana je i prva pripremna utakmica protiv brčanske Lokomotive koja je završena nepopularnim rezultatom, 0-0.

Iako je ekipa Orašja imala terensku inicijativu izostala je realizacija. Od novih lica protiv Lokomotive zadovoljili su jedino Mato Ivanović, Dragan Đaković i mladi Mato Džijan.

U narednom periodu očekuje se dolazak još nekoliko provjerenih igrača koji bi trebali pojačati redove "Labudova sa Save", a prvi koji bi trebao stići na SC GOAL u Orašju je dosadašnji veznjak bugojanske Iskre, Aleksandar Ćosović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.