Prijateljska utakmica

Željo sa 4:0 bolji od Igmana

Pauzu između dvije prvenstvene utakmice Željezničar je iskoristio za gostovanje kod svojih dugogodišnjih sportskih prijatelja u Konjicu. 

Plavi su odmjerili snage s domaćim Igmanom u susretu bez velikog rezultatskog značaja, piše zvanična stranica kluba sa Grbavice.

 

I pored revijalnog karaktera, fudbaleri Željezničara susret s konjičkim niželigašem shvatili su vrlo ozbiljno pa je konačan rezultat od 0:4 pravi odraz odnosa snaga na terenu. Strijelci za plavi tim bili su Bekrić, Elvir Čolić, Gerhardt i Svraka. 

 

Menadžer Amar Osim u prvom dijelu igre priliku je pružio najjačem sastavu dok su rezervisti priliku dobili u nastavku. Sudeći prema današnjem sastavu, umjesto suspendovanih Čolića i Gerhardta mjestu i timu koji će dočekati Travnik, mogli bi zauzeti Bešlija i Zolotić. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

Plavi će od sutra nastaviti pripreme za predstojeću utakmicu sa Travnikom. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti