Japanski intenacionalac neodlučan

Kagawa još nije donio odluku

Igrač Borussije Dortmund, Shnji Kagawa saopštio je da će donositi odluke o svojoj budućnosti tek nakon finala njemačkog Kupa.  

Japanca već duže vrijeme povezuju sa dosta evropskih klubova, ali najviše sa  Manchester Unitedom, Međutim 23-godišnji veznjak je otkrio da će razgovori o nastavku njegove karijere morati sačekati posljednji sudijski zvižduk u finalnoj utakmici njemačkog Kupa, koju će njegova Borussija Dortmund odigrati protiv minhenskog Bayerna.

 

"Nisam još donio nikakve odluke, O svemu ću za par dana porazgovarati sa svojim menadžerom", rekao je Kagawa kom trenutni ugovor sa dortmundskom ekipom ističe za godinu dana i gotovo je sigurno da če svoju karijeru nastaviti u nekom drugom evropskom klubu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.