Čekaju da riješi status u Vojvodini

FK Borac se još nada Bilbiji

E. Škorić

Banjalučki Borac okončao je mini-pripreme u Slovenj Gradecu, a u klubu su izuzetno zadovoljni napravljenim poslom

U posljednjoj pripremnoj utakmici u Sloveniji, Borac je remizirao s rumunskim Brašovom u Dravogradu (1:1). Banjalučani se pripremaju za utakmice 1. pretkola Evropske lige sa crnogorskim Čelikom iz Nikšića.

 

"Mini-pripreme u Slovenj Gradecu odlično su odrađene. Izuzetno smo zadovoljni uslovima u kojima smo trenirali, a isto tako i sa nastupima naše ekipe u dvije prijateljske utakmice", izjavio je sportski direktor Borca Darko Ljubojević, dodavši:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

"Novajlije su se odlično uklopile i pokazale da će predstavljati pojačanja u predstojećoj sezoni. Prelazni rok za nas još nije završen, u naredna dva ili tri dana riješit ćemo pitanje igrača na poziciji lijevog bočnog, a isto tako smo svjesni činjenice da nam je potreban napadač. Međutim, čekamo da vidimo kako će se riješiti status Nemanje Bilbije (mladi bh. reprezentativac, op.a) u Vojvodini i tek onda ćemo donijeti odluku".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.