Još jedno pojačanje za Teletovićev tim

Netsi potpisali Bogansa

M. Skaka

Brooklyn Netsi našeg Mirze Teletovića potpisali su još jednog igrača. Keith Bogans karijeru nastavlja u Netsima, a kao i u ranijim slučajevima, detalji ugovora nisu objavljeni.

Bogans igra na poziciji playmakera i u prošloj sezoni odigrao je pet utakmica za Netse prije nego što je u februaru zadobio povredu članka koja je za njega okončala sezonu. Bogans je naknadno imao i operaciju ligamenta i sada bi se trebao priključiti trening kampu Brooklyn Netsa.

Veteran u NBA, Bogans je izabran kao 43. pick od srane Milwaukee Bucksa u 2003. godini i nakon toga je nastupio u 591 utakmici sa prosjekom od 6,7 poena i 2,9 skokova po utakmici.

U bogatoj karijeri igrao je i za Orlando, Charlotte, Houston, Milwaukee, San Antonio i Chicago.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.