Od sutra kreće postavljanje

500 novih stolica na stadionu u Vrapčićima

Adnan Beganović

I dok se momčad Veleža nalazi na pripremama u Heiligenkreuzu agilna Uprava kluba radi na "ušminkavanju" stadiona u Vrapčićima.

Naime, kako SportSport.ba saznaje, a što je za naš porrtal potvrdio i direktor kluba, Sedin Tanović, sutra će početi radovi na tribinama stadiona u Vrapčićima, odnosno počet će se postavljati nove stolice.

"Dobre informacije imate. Zahvaljujući firmi Bekto Precisa iz Goražda u narednih nekoliko dana na tribinama će biti postavljeno 500 novih stolica. Tako ćemo ispuniti uslove koje je pred nas stavio Komitet za licenciranje", kratko nam je rekao Tanović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.