Konačan dogovor nije postignut, ali...

Fenan Salčinović sve bliže Grbavici

Adnan Beganović

Bosanskohercegovački veznjak Fenan Salčinović sve je bliže redovima aktuelnog prvaka Bosne i Hercegovine, sarajevskog Željezničara.

Nakon što je sporazumno raskinuo ugovor sa Rijekom ovaj sjajni veznjak našao se na meti mnogobrojnih klubova, pa tako i aktuelnog prvaka Bosne i Hercegovine.

"U stalnom sam kontaktu sa Osimom i mogu vam  reći da je ostavio snažan dojam na mene. Radi se o dosta korektnom čovjeku, koji me dosta dobro razumije", za SportSport.ba je istakao Salčinović, koji je prije par dana i po prvi put postao otac.

"Nismo još postigli konačan dogovor, što ne znači da i nećemo. Već danas bi mogao trenirati sa Željezničarem, a  mislim da bi mogli večeras i sve završiti što se tiče samog transfera. Ukoliko dođem na Grbavicu vjerujte mi da će Osim biti jedan od glavnih razloga za to", dodao je Salčinović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.