Što je meni ovo trebalo...

Zbog javnog kritikovanja Schustera

Ramosova budućnost u Realu neizvjesna

Nakon što je u jednom interviewu javno kritikovao trenera Bernda Schustera, budućnost Sergia Ramosa u Real Madridu dovedena je u pitanje...

Desni bočni madridskog Reala i reprezentacije Španije izazvao je incident kad je u interviewu ovog vikenda izjavio kako je nezadovoljan u Realu zbog sistema igre kakav igračima nameće trener Bernd Schuster.

Iako su Ramos i Schuster riješili sve međusobne nesuglasice, uprava madridskog kluba po svemu sudeći neće oprostiti Ramosu ishitrene izjave u medijima.

Kako je javio španski radio Marca, Real je već suspendovao sve pregovore oko tzv. doživotnog ugovora koji su bili spremni ponuditi Ramosu. Takav ugovor u Realu imaju samo tri igrača: Casillas, Guti i legenda kluba Raul.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti