Mourinho izbjegao press konferenciju

Karanka: Zasluženo smo slavili

A. Haznadarević

Jose Mourinho se nije pojavio na press konferenciji nakon sinoćnjeg osvajanja Superkupa Španije, a u njegovo ime, medijima se obratio zamjenik Aitor Karanka.

"Mislim da smo zaslužili pobjedu, posebno nakon igre u prvom dijelu. Od početka smo krenuli jako dobro, a nakon isključenja sve je još više krenulo na našu stranu. Bila je ovo utakmica koja je odlučivala o naslovu, a mi smo ostvarili željeni rezultat, što je najvažnije", kazao je Karanka.

On se zatim osvrnuo na moguće promjene u sastavu, s obzirom na to da prelazni rok još uvijek nije zatvoren:

"Kao što je trener rekao jučer, prelazni rok je otvoren do posljednjeg dana. Ako Granero ostane s nama bit ćemo sretni, isto kao i Kaka. Međutim ako odluče otići to će biti tako jer je to najbolje za njih i poželjet ćemo im sreću", zaključio je Mourinhov zamjenik, na neki način najavljujući odlazak Kake i Granera iz redova Reala.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.