Rođeni u nezavidnom položaju

Red Army nastavlja žestoke proteste

Karabeg: Veležovi igrači su heroji!

Navijači Veleža i prošlog vikenda u utakmici sa Travnikom, koju su rođeni dobili 2:1, nastavili su sa protestima protiv Uprave i igrača, jer smatraju da brukaju ime i tradiciju ovog mostarskog kluba.


Iz navijačke grupe Red Army najavljuju kako će se ovako ponašati sve dok predsjednik Mustafa Škoro i sportski direktor Avdo Kalajadžić ne odstupe sa funkcija, jer su mišljenja da su oni najodgovornijima za loše finansijsko, ali i rezultatsko stanje u Veležu. Škoro i Kalajdžić, barem za sada, ne razmišljaju o ostavkama, a trener Anel Karabeg, ističe kako se stručni štab i prvotimci ne žele baviti „sukobima“ sa navijačima, već isključivo razmljišaju kako da izbore opstanak u Premijer ligi BiH.

Zbog katastrofalne situacije u klubu igramo pod velikim pritiskom. Atmosfera na našim utakmicama nije nimalo dobra, i za mene su igrači bili heroji u utakmici sa Travnikom. Srećom, pobijedili smo, a u subotu nas očekuje teško gostovanje u Širokom Brijegu. Nećemo se predati unaprijed na Pecari, bez obzira što igramo protiv ekipe koja pretneduje na titulu prvaka BiH. Gori nam pod nogama...”, rekao je Karabeg.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.