Legenda bh. fudbala na treningu Veleža

Enver Marić na treningu Rođenih

Adnan Beganović

Na treningu Rođenih danas jedno novo lice. Legenda našeg fudbala Enver Marić posjetio je trening Veleža i obratio se prvotimcima.

Atmosfera u taboru Rođenih ionako je na visokom nivou, a posjeta legende ne samo kluba već i bosanskohercegovačkog fudbala obradovala je sve prisutne.

Enver Marić obratio se igračima, naglašavajući da samo upornim radom mogu nešto postići u današnjem fudbalu, ali isto tako da u svakom trenutku treba da znaju da nose dres Velež.

Enver Marić, kada je u Mostaru, redovno prati utakmice Veleža, te je veoma dobro upućen ne samo u kvalitete Veleža već i BH Telecom Premijer lige BiH. Legendarni golman u stalnom je kontaktu i sa čelnicima kluba i velika je podrška u radu Rođenih proteklih godinu i pol.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.