Kaka na meti Galatasaraya

Adnan Beganović

Slavni turski klub Galatasaray u januarskom prelaznom roku iz Reala će pokušati dovesti Kaku, ali samo ukoliko se uspije plasirati u osminu finala Lige prvaka.

Kako brazilski intenacionalac nema sjajan status kod Josea Mourinha tako se sve više špekuliše sa njegovim odlaskom iz Madrida, a u priču o njegovom eventualnom angažmanu uključio se i Galatsaray.

Ovu informaciju potvrdio je i predsjednik turskog kluba, Aysal Unal.

"Kaka bi nam se mogao pridružiti, no u ovom trenutku ne želim to garantovati. Voljeli bismo ga vidjeti u našem klubu i ukoliko izborimo prolaz u osminu finala Lige prvaka učinit ćemo sve da ga dovedemo", izjavio je predsjedni kGalate.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.