Deseto kolo Premier lige Rusije

Vranješ remi svog Krasnodara presjedio na klupi

Ekipa Krasnodara za koju nastupa naš internacionalac, Ognjen Vranješ gostovala je danas kod ekipe Samare u sklopu desetog kola Premier lige Rusije te je remizirala rezultatom 2:2.

Naš defanzivac je čitav susret presjedio na klupi.

 

Utakmica je dobro krenula za goste koji su poveli u 26. minuti golom Movsisyana. Ipak slavlje je trajalo samo šest minuta. Caballero je pogodio na asistenciju Telesa. Isti dvojac je samo tri minute kasnije preokrenuo rezultat na 2:1.

 

U drugom poluvremenu, gosti kreću ofanzivnije te uspijevaju da u 54. minuti dođu do poravnanja i vrijednog boda. Strijelac je bio Wanderson dok je asistenciju upisao Abreu.

 

Krasnodar je sada deseti sa 12 bodova, dok je Samara jedanaesta sa isto toliko bodova.

 

 

 

 

 

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.