Sheva neće u Madrid

Nakon Marce reagovao Galliani

Shevchenko ostaje u Milanu

M. Maksimović

Andriy Shevchenko se nakon katastrofalno loše sezone na početku ove vratio u Milan, ali povratkom
u klub u kojem je proveo sedam sezona ništa nije dobio.

Ukrajinski napadač je samo na startu sezone u prvoj utakmici protiv Bologne krenuo u početnih 11, da bi se u nastavku sezone Carlo Ancelotti počeo lagano okretati Patu, Inzaghiu i Borriellu kao usamljenim napadačima iza leđa Kake i Ronaldinha.

Španska Marca se već sada počela baviti špekulacijama po kojima će Milan Realu iz Madrida prodati Shevchenka ove zime. ''Sheva'' bi u Realu '' upao'' kao zamjena za povrijeđenog Ruuda van Nistelrooya koji propušta cijelu sezonu.  Navodno, kako tvrdi Marca Real i Milan gaje odlične odnose još uvijek iako ljetos nisu pronašli zajednički jezik u transferu Kake na Santiago Bernabeu.

Nakon ovih informacija koje su stigle iz Madrida, reagovalo je vodstvo Milana, tačnije javio se Izvršni direktor Adriano Galliani.

 - Jedan ovakav transfer je tehnički nemoguće realizovati, da je dan igrač promjeni dva kluba u jednoj sezoni. Shevchenko ostaje u Milanu. On će uskoro ponovo početi da igra, izjavio je Galliani.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.