Bordo klub sastavlja momčad za nastavak sezone

FK Sarajevo se pojačava: Potpisao Ognjen Todorović

A. Haznadarević

Nakon niza odlazaka sa stadiona Asim Ferhatović Hase, uprava bordo kluba je počela sastavljati ekipu za drugi dio sezone BH Telecom Premijer lige.

Tako je u glavni grad stigao nekadašnji mladi bh. reprezentativac i nekadašnji igrač Slavije Ognjen Todorović, koji je sa Sarajevom potpisao dvogodišnji ugovor.

 

Ovaj dvadesettrogodišnji vezista na Koševo dolazi iz izraelske lige, gdje mu je bila posljednja stanica pred povratak u domovinu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

Stručni štab FK Sarajevo sa Draganom Jovićem na čelu ovih dana ima pune ruke posla, jer osim novopridošljih igrača, trenutno imaju na probi i Alena Melunovića i Aarona Hortona, s kojima će biti potpisani ugovori tek ukoliko zadovolje ukuse struke. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.