"Valdes je najbolji golman na svijetu"

Midhat Šljivak

Veznjak Barcelone Andres Iniesta, smatra kako je njegov saigrač iz Barcelone Victor Valdes trenutno najbolji golman svijeta.

Iniesta je opisao 31-godišnjeg Valdesa kao sjajnu osobu, te je izrazio žaljenje što nije produžio ugovor sa katalonskim klubom.

"To je njegova odluka i ja to poštujem. Za mene je on trenutno najbolji golman na svijetu. Zato poštujem i podržavam njegovu odluku. Svako upravlja svojim životom. On je u klubu čitav život, a svoj kvalitet i privrženost timu dokazao je prethodnih godina", rekao je Iniesta.

Ugovor Barcelone i Valdesa ističe u junu 2014. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.