Uoči prijateljskog susreta sa BiH

Katanec objavio spisak

Selektor fudbalske reprezentacije Slovenije Srečko Katanec prije nekoliko trenutaka objavio je spisak fudbalera na koje računa za prijateljsku utakmicu sa Bosnom i Hercegovinom.

Slovenija će u prijateljskom susretu 6 februara odmjeriti snage sa fudbalskom reprezentacijom Bosne i Hercegovine na ljubljanskom stadionu Stožice, a Katanec u tom susretu računa na slijedeće igrače:

Golmani: Samir Handanovič, Vid Belec, Jasmin Handanovič.

Odbrana: Mišo Brečko, Boštjan Cesar, Branko Ilič, Bojan Jokič, Dominik Maroh, Aleksandar Rajčevič, Andraž Struna, Marko Šuler.

Vezni red: Armin Bačinovič, Goran Cvijanovič, Josip Iličič, Kevin Kampl, Andraž Kirm, Rene Krhin, Jasmin Kurtič, Aleksandar Radosavljevič.

Napad: Valter Birsa, Zlatko Dedič, Dejan Lazarevič, Tim Matavž.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.