Kobe nema ništa protiv Howardovog odlaska

Midhat Šljivak

Iako je generalni menadžer Los Angeles Lakersa Mitch Kupchak najavio kako klub neće trejdovati centra Dwighta Howarda do kraja roka za razmjenu u NBA ligi, prva zvijezda franšize Kobe Bryant nema ništa protiv Howardovog odlaska.

Howard je pred početak ove sezone stigao u Lakerse iz Orlanda, ali svojim igrama je razočarao sve, a i tim igra očajno, te nisu među putnicima u play off iako je do kraja regularnog dijela sezone ostalo 29 utakmica.

Kobe je nezadovoljan Howardovim učinkom i ponašanjem, te su američki mediji, pozivajući se na izvore bliske Bryantu, objavili kako on nema ništa protiv ukoliko bi Dwight napustio tim.

Prema drugim izvorima, Howard bi na kraju sezone mogao i produžiti ugovor sa Lakersima, ali se on još uvijek nije odlučio da li će to i uraditi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.