Nagrada cazinskom klubu

BIHAMK nagradio AMK Extrasport

AMK Extrasport iz Cazina osvojio je protekli vikend nagradu koju dodjeljuje BIHAMK za najuspješnijeg organizatora auto trke za 2008. godinu, a time je dobio i povjerenje za organizaciju brdske trke "Cazin 2009".

Biće to ponovo međunarodna brdska trka, koja će se pored bosansko-hercegovačkog bodovati i za nekoliko međunarodnih šampionata.

Jedino je došlo do promjene termina, pa će trka, koja je do sada bila u prvom vikendu avgusta, biti održana zadnjeg vikenda u julu.
Podsjećanja radi, na brdskoj trci ''Cazin 2008'' gostovao je evropski prvak, Peter Jurena iz Slovačke, sa svojim Micubisi-Lancerom i uvjerljivo osvojio prvo mjesto sa prosjekom brzine, u dvije vožnje, od nevjerovatnih 95 km/h.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.