Pavel Nedved nakon žrijeba četvrtfinala LP

"Protiv Bayerna će biti jako teško"

Nekadašnji igrač Juventusa, Pavel Nedved izjavio je kako će njegovom klubu biti jako teško u dvomeču četvrtfinala protiv Bayerna.

"Bayern je jedna od najtežih ekipa koju smo mogli dobiti. Imaju internacionalno iskustvo i jako su dobri. Znamo kako se pripremiti za utakmicu, sa skromnošću i poštovanjem kao i hladnom glavom. Teško je igrati protiv Nijemaca jer su pedantni. Ništa ne prepuštaju slučaju. Biće ovo borba između dva veoma dobra tima", rekao je Nedved dodavši:

 

"Ponosan sam na Juventus, klub koji predstavlja Italiju u Evropi. Moramo sve uraditi na najbolji mogući način budući da smo opet među evropskim velikanima".

Juventus je u osmini finala izbacio škotski Celtic.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.