Kraljevski klub traži reprezentativca Srbije

Milan Jovanović na meti Reala

Predsjednik Standarda iz Liegea, kluba čiji napad predvodi 27-godišnji reprezentativac Srbije Milan Jovanović, objavio je da je za Jovanovića zainteresovan i “kraljevski klub”...

- Pregovori sa ljudima iz Reala oko Jovanovićeva januarskog transfera sve bolje napreduju – izjavio je Pierre François za jedan belgijski dnevni list.

Sam je bivši igrač Vojvodine, Šahtara i moskovske Lokomotive potvrdio još ranije da je ponude dobio iz Seville i Bayerna. Belgijski prvak za njega traži deset miliona eura.

Jovanović ima ugovor sa Standardom do juna 2010. godine, a proglašen je najboljim igračem belgijske lige za prošlu sezonu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.