Širokobriježani čekaju Čelik

Musa: Želja popraviti utisak nakon poraza u Bijeljini

Mrlja iz Bijeljine jedina je loša partija izabranika Slavena Muse na otvaranju proljetnog dijelasezone. Pomalo nevjerovatnih 4:0 Širokobriježani će pokušati ispraviti na Pecari u duelu saČelikom, timom kojeg su ne tako davno eliminisali u četvrtfinalu Kupa BiH.

"Kvalitet Čelika je neupitan, a koliko su opasni uvjerili smo se na pomenutoj kup utakmici gdje smo prošli tek nakon penal lutrije. Ovog puta smo domaćini i želja nam je popraviti utisak nakon teškog poraza u Bijeljini. Da bismo uspjeli potrebno je biti mnogo agresivniji u odnosu na minulu utakmicu," izjavio je Slaven Musa, trener Širokog Brijega.

Musa u duelu protiv Čelika neće računati na Davora Landeku koji je po svemu sudeći izgubljen i za polufinalni meč Kupa koji je na rasporedu u srijedu. Problema sa povredom imao je i Vedran Ješe, ali bi iskusni defanzivac prema posljednjim najavama trebao biti spreman za Čelik, a izgleda da za sastav Širokog neće konkurirati ni Krešimir Kordić koji je imao prometnu nesreću.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.