Trener Dortmunda nakon remija na La Rosaledi

Klopp: Ništa još nije gotovo

Borussija Dortmund sinoć je odigrala remi bez golova na La Rosaledi protiv Malage. 

Nakon susreta Nijemci i pored toga što su napustili Španiju neporaženi nisu mogli biti previše zadovoljni. Dortmund je propustio previše prilika, ali opet se u Njemačku vraća sa odličnim rezultatom.

 

"Odigrali smo dobru utakmicu, sada znamo mnogo više o Malagi, ali i oni znaju mnogo više o nama. Malaga je odigrala jako dobro taktički kao i mi. Odigrali smo jako dobro i sretni smo. Imali smo mnogo prilika koje nismo iskoristili, ali mi je drago da smo stvarali prilike čitavu utakmicu. Ništa još nije gotovo," rekao je Klopp. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.