Defanzivac nakon sureta na La Rosaledi

Subotić: Dortmund će postići gol u Njemačkoj

Jedan od stubova odbrane Borussije Dortmund je i Neven Subotić. Reprezentativac Srbije može biti zadovoljan jer odbrana nije kapitulirala sinoć. 

Dormund je sinoć mogao postići nekoliko pogodaka, ali u tome nisu uspjeli. Subotić je uvjeren kako će se stvari promijeniti u Dortmundu. 

 

"Ne mogu ništa zamjeriti suigračima. Dali su sve od sebe. Napravili su mnogo prilika i siguran sam da će isto napraviti i u Dortmundu. Samo sa drugim epilogom, u Dortmundu ćemo postići pogodak. Sretni smo što smo došli do četvrtfinala i želimo nastaviti sa dobrim igrama," riječi su Subotića. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.