Veliko slavlje u Dortmundu nakon pobjede

Njemački radio komentator "poludio" nakon gola Santane

Njemački prvak iz prošle sezone Borussija Dortmund sinoć je na svom terenu savladala Malagu rezultatom 3:2. 

Ekipa iz Dortmunda do pobjede je stigla nakon dva gola u infarkt završnici. Prvo je Reus u nadoknadi vremena izjednačio rezultat na 2:2, da bi potom Santana donio trijumf Borussiji i prolaz u narednu fazu takmičenja. 
 
Njemačka radio postaja iz Dortmunda sinoć je uživo prenosila susret sa Westfalena, a komentator je kao i svi navijači Borussije bio jako uzbuđen. 
 
Kada je Borussija izjednačila komentator je gol proslavio na normalan način uz riječi: "Reus, Tor! Reus, Tor! Reus, Tor!"
 
Dvije minute kasnije Santana je donio Borussiji prolaz dalje, a komentator je bio presretan. "Ball rein in die Mitte. Schieber. Reus, quer, Linie, Tor, Tor, Tor, Tor, Toooor," njegove su riječi nakon ovog historijskog trenutka za Nijemce. 
 
 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.