Da li ste znali...

da izgled arhiva možete prilagoditi na brzi ili opširni pregled prema vašim željama koristeći dugme u gornjem desnom uglu ?

×
Magazin

Evo šta olimpijci iz Pyeongchanga jedu za doručak

Kako se oni hrane?

Doručak je najvažniji obrok u danu, pogotovo ako ste olimpijac. Tim USA isporučio je 85 paleta hrane od stotinu kilograma Pyeongchangu, u Južnoj Koreji, kako bi sportaši imali dovoljno goriva kako bi osvojili visoko mjesto na Zimskim Olimpijskim igrama 2018. godine. Tim je također doveo četiri sportska nutricionista koji savjetuju sportaše dok treniraju - koliko će energije izgubiti, te koju hranu trebaju jesti prije natjecanja.

Evo šta olimpijci iz Pyeongchanga jedu za doručak
Magazin

Novi projekat kompanije Bingo i partnera: „Odvažne i hrabre, to ste vi!“

„Kako bismo pružili podršku ženskim udruženjima i doprinijeli njihovom radu, s partnerima projekta Bambi i Persil, te prijateljima projekta Alma Ras i Milka, pripremili smo projekat podrške udruženjima ili organizacijama žena pod nazivom „Odvažne i hrabre, to ste vi!“. Poziv za učešće u projektu otvoren je u periodu od 14. februara do 7. marta 2018. godine. Osmomartovski praznik je idealan motiv za ovakav projekat koji će ženama iz udruženja pomoći da ostvaruju svoje ciljeve svakoga dana.“

Novi projekat kompanije Bingo i partnera: „Odvažne i hrabre, to ste vi!“
Učitavanje...