Da li ste znali...

da izgled arhiva možete prilagoditi na brzi ili opširni pregled prema vašim željama koristeći dugme u gornjem desnom uglu ?

×
Magazin

Vježbate a ne mršate? Saznajte gdje griješite !

Ključ za uspjeh

Belinda Norton Smit, lični trener smatra da navadena kombinacija zapravo ima ometajući efekat na gubitak težine, i da to nije jedina kombinacija koja je pogrešna. Ključ za postizanje najboljeg gubitka težine ili zdravstvenih ciljeva je u što manjem broju grešaka - izjavila je Belinda. Belinda je kroz svoj rad došla do zaključka da ljudi konstantno prave iste greške kada je gubitak kilograma u pitanju, evo i koje.

Vježbate a ne mršate? Saznajte gdje griješite !
Magazin

Da, možete jesti ugljikohidrate i imati trbušnjake

Ne možete da jedete i uživate u ugljikohidratima ako pazite na svoju liniju. To nije tačno.

Ali vjerovatno ste čuli da su ugljikohidrati loši za održavanje linije zato što povećavaju nivo šećera u krvi – što dovodi do većeg lučenja insulina (hormona koji eliminiše šećer u krvi) i poremećaja načina na koji organizam čuva i koristi masti. "Takva tvrdnja je naivna i potiče od onih koji ne znaju ništa o hrani i ljudskoj psihologiji", kaže Barkli, predstavnik za javnost Udruženja dijetetičara Australije. "Suština mršavljenja je u unosu manje kalorija."

Da, možete jesti ugljikohidrate i imati trbušnjake
Učitavanje...