Reprezentativac Srbije priznao

Vidić: Otišao bih da nije bilo Fergusona

Prvotimac Manchester Uniteda i reprezentativac Srbije Nemanja Vidić, kaže da bi davno otišao sa Old Trafforda da nije bilo Alexa Fergusona.

-    Priznajem da sam par mjeseci nakon prelaska u Manchester razmišljao da odem, a što nije bilo tako zasluge ima Ferguson. Stalno mi je govorio da odlično napredujem i da moram da izdržim, jer ću biti veliki igrač. To mi je davalo snagu da izdržim, rekao je Vidić.

Inače, srbijanski stoper donio je svom timu sva tri boda u posljednjem kolu engleske Premier lige u dvoboju sa Sunderlandom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.