Kup Hrvatske

Vršajeviću 78 minuta, Hajduk i Lokomotiva u finalu Kupa

Edmir Škorić

U finalu ovogodišnjeg izdanja Kupa Hrvatske igrat će nogometaši splitskog Hajduka i zagrebačke Lokomotive.

Lokomotiva je u Vinkovcima odigrala 1:1 u prvom susretu polufinala Kupa, no na Maksimiru su Lokosi slavili sa ubjedljivih 3:0 i prošli u povijesni finale. 

 

Dva gola je Lokomotiva danas postigla u prvom dijelu, a strijelci su bili Situm u 19. minuti, te Antolić u 43. minuti. Konačnih 3:0 postavio je Kramarić minutu prije kraja utakmice (89).

 

Protivnik Lokomotivi u finalu bit će Hajduk, koji je sačuvao 2:1 prednost iz Koprivnice protiv Slaven Belupa. Splićani su na Poljudu odigrali 1:1, što im je bilo dovoljno za slavlje i priliku da konačno osvoje trofej. Glavica je doveo goste u vodstvo nakon 33 minute igre, ali je Milić uspio u 73. postaviti konačnih 1:1.

Bh. reprezentativac Avdija Vršajević je igrao do 78. minute, kada ga je zamijenio Dino Mikanović.

 

Hrvatski kup, polufinale: 

Lokomotiva - Cibalia 3:0 (Situm 19, Antolić 43, Kramarić 89)

Potražite više informacija na temu HNL:

Hajduk - Slaven 1:1 (Milić 73/ Glavica 33)

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.