Uzbudljive i efikasne utakmice na turniru

Bajramski malonogometni turnir

„Željo“ blizu finala

Fudbaleri Željezničara na korak su do finala 17. bajramskog malonogometnog turnira koji se igra u velikoj dvorani KSC „Skenderija - Mirza Delibašić“.

 Nakon pobjede nad Orašjem u 1. kolu sa 5:4, „plavi“ su u susretu 2. kola nadigrali Vrbanjušu, organizatora turnira i jednog od najvećih favorita za osvajanje trofeja rezultatom 4:2.

Kada je riječ o mečevima Grupe A Sarajevo je doživjelo i drugi poraz. Ovaj put, „bordo“ mladiće nadigrala je Olimpija sa 5:4 koja takođe nakon dva kola ima maksimalan učinak.

Mečevi trećeg kola igraće se u četvrtak ujutro, a snage će odmjeriti Sarajevo - Sloboda, Velež - Olimpija, te Željezničar - Travnik i Vrbanjuša - Olimpik.

REZULTATI

Grupa A, 1. kolo: Sarajevo - Velež 1:3, Olimpija - Sloboda 2:0; 2. kolo: Olimpija - Sarajevo 5:4, Velež - Sloboda 6:6.

Poredak: Olimpija 6, Velež 4, Sloboda 1, Sarajevo 0.

Grupa B, 1. kolo: Željezničar - Orašje 5:4, Vrbanjuša - Travnik 7:1; 2. kolo: Vrbanjuša - Željezničar 2:4, Travnik - Orašje 4:3.

Poredak
: Željezničar 6, Vrbanjuša 3, Travnik 3, Orašje 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.