Ronaldo u procesu oporavka

Navijači Flamenga razočarani

Za Ronalda spremni vudu vračevi

M. Maksimović

Iako je Ronaldo izdvajao ekipu Flamenga kao jedini klub u Brazilu za koji je spreman potpisati, dogodilo sesuprotno, on je izabrao na kraju Corinthians, što je naravno razljutilo navijače Flamenga.

- Uvijek je govorio da je naš navijač i onda je potpisao za drugi klub. Mi smo angažovali vudu majstora koji će se pobrinuti da Ronaldo bude slomljena noga. Tužni smo, vjerovali smo mu, ali smo spremni uzvratiti - kaže Jose Carlos Peruano pokretač akcija među navijačima Flamenga "Ronaldo, ostani"

Ronaldo nije prvi put u ovakvoj situaciji jer je nešto slično proživljavao kada se nakon Intera preko Real Madrida skrasio u Milanu. Ronaldu će Corinthians biti tek drugi klub za koji je igrao u Brazilu. U dresu Cruzeira je počeo svoju profi karijeru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.