Brazilac uoči duela sa Sarajevom

Wagner: Želimo pobjedu, navijači će gledati pravi derbi

Jedan od najzanimljivijih duela 23. kola Premijer lige BiH na Pecari će odigrati domaći Široki Brijeg i Sarajevo.

Obje ekipe se nalaze u vrhu tabele i sigurno je da motiva ni jednima ni drugima neće nedostajati.

 

Svoje impresije uoči ove utakmice je iznio i Brazilac u redovima Širokog Brijega, Wagner Santos Lago. On je također iskoristio priliku da pozove publiku da podrži njegovu ekipu u ovom okršaju.

 

"Dolazi nam Sarajevo i želimo pobijediti tu utakmicu. To nam je najveći motiv sada u nedjelju i želim iskoristiti priliku da pozovem publiku i navijače da dođu navijati i da gledaju pravi derbi na Pecari", rekao je Wagner te je istakao kako je i protiv Sarajeva spreman za postizanje golova.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

"Ja sam uvijek spreman da dajem golove i uvijek tražim priliku za to i ukoliko je bude ja ću to iskoristiti na najbolji način", rekao je na kraju Brazilac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.