"Oporaviti se i pokušati napraviti čudo"

Modrić: Nismo očekivali ovakav poraz

A. Haznadarević

Kraljevi su sinoć pružili u najmanju ruku blijedu partiju protiv Borussije Dortmund, a u sivilo ekipe se uklopio i hrvatski internacionalac Luka Modrić, koji je i sam priznao da niko nije mogao ni pomisliti da će ih nešto tako snaći.

"Ovo je težak poraz, nismo to očekivali, pogotovo nakon prvog poluvremena. U prvom smo poluvremenu koliko-toliko bili ravnopravni s Borussijom, ali nakon drugog gola potpuno smo pali, ponestalo nam je koncentracije i počeli smo praviti greške koje se ne smiju događati", smatra Modrić.

 

"Nismo odigrali kako možemo i kako treba igrati velika ekipa. Nažalost, izgubili smo uvjerljivo, ali slijedi nam druga utakmica, ne treba se još predavati. Treba se oporaviti i pokušati napraviti čudo. Igramo pred našim navijačima i nadam se da će nas oni ponijeti do trijumfa. Bit će jako teško, ali borit ćemo se", dodao je.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.