Novi šok za navijače Reala

Cristiano Ronaldo povrijeđen: Propušta derbi s Atleticom

A. Haznadarević

Nakon što je pretrpio težak udarac porazom od Borussije Dortmund u polufinalu Lige prvaka, Real Madrid se našao u novim velilim problemima, a ovoga puta se radi o povredi najboljeg igrača Cristiana Ronalda.

Naime, fantastični Portugalac je povrijedio butni mišić još na zagrijavanju pred početak okršaja sa Borussijom, a kako je odigrao kompletan susret, povreda se samo pogoršala, te su posljedice tek sada izašle na vidjelo.

 

Prema pisanju magazina AS, Cristiano će definitivno propustiti gradski derbi sa Atletico Madridom, a pod velikim znakom pitanja je i uzvratni susret sa Dortmundom.

Potražite više informacija na temu La Liga:

 

Portugalcu je već uključen strogi program rehabilitacije, koji ima samo jedan cilj - da osposobi najveću zvijezdu kraljevskog kluba za odlučujući susret Lige prvaka koji se igra u utorak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.