Saidova nova majstorija u dresu Dinama

Husejinović: Sjela mi je lijepo, ali najvažnija je pobjeda

A. Haznadarević

Fantastični Said Husejinović iz utakmice u utakmicu pokazuje da će biti istinsko pojačanje za zagrebački Dinamo, ali i isto tako da nije slučajno još u ranoj fazi karijere nosio dres jednog Werdera.

Dinamo je bez većih problema i sa dosta izmijenjenim sastavom savladao RNK Split rezultatom 2:0, a naš internacionalac ni ovoga puta nije navijačima uskratio uživanje u njemu svojstvenim majstorijama.
 
Ovoga puta, bivši najveći miljenik navijača Sarajeva je lijepo povukao loptu, te sa dvadesetak metara topovski poslao loptu u gornji ugao gola Splićana.
 
"Od početka utakmice smo dobro igrali, ušli sjajno i u svim segmentima igre bili bolji. Rezultat je mogao biti i veći, ali i konačnih 2:0 je dosta. Pogodak? Sjela mi je lijepo, ali najbitnija je pobjeda iako je uvijek gušt zabiti", rekao je naš internacionalac za službenu stranicu novog-starog šampiona Hrvatske.
 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.