Talijanu i igrači okrenuli leđa

"Mancini je morao preuzeti odgovornost za loše rezultate"

Roberto Mancini je napustio redove Manchester Cityja, ali se o Talijanu još uvijek priča. Manciniju su na kraju i igrači koje je trenirao okrenuli leđa. 

Takav je slučaj i sa Gaelom Clichyjem koji smatra da je upravo Mancini odgovoran za loše rezultate ekipe.

"Mancini je bio menadžer i morao je preuzeti odgovornost. Menadžer je tu da donosi odluke. Kada su rezultati dobri dobit će zasluge, međutim kada je obratno onda mora snositi posljedice," rekao je Clichy i dodao: 

"Moramo biti svjesni da je njegova krivica velika. Također jedan dio odgovornosti snose i igrači. Mi smo svjesni da nismo u svakoj utakmici dali sve od sebe," rekao je Clichy. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.