Prometno Pod Bijelim brijegom

Zoran Brković pojačava Zrinjski

Nekadašnji fudbaler Zvijezde iz Gradačca i Čelika, Zoran Brković u narednoj sezoni braniti će boje Zrinjskog. Brković je treće pojačanje Plemića pred narednu sezonu u kojoj će klub iz Mostara uzeti učešće u pretkolu Evropske lige. Prije Zorana angažovan je dvojac iz Travnika Deni Simeunović i Nebojša Popović.

Brković će svojim dolaskom zatvoriti rupu nastalu na desnom boku obzirom na težu povredu Gorana Markovića, neiskustvo juniora Odaka, te odlazak Gligora Gligorova.

U Zrinjskom tragaju i za iskusnim stoperom, centalnim veznim (obzirom na sve izvjesniji odlazak Hrvoja Miličevića), a u posljednje vrijeme se špekuliše da je poželjan i novi golman. Mladi Vasilj skrenuo je pažnju, ali iskustvo nije na njegovoj strani, dok je Adnan Hadžić prvi igrač koji je ovog ljeta službeno postao bivši.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.