Lahm: Bayern je još uvijek "gladan" trofeja

Midhat Šljivak

Kapiten Bayerna, Philipp Lahm, izjavio je kako je njegov tim još uvijek "gladan trofeja" i da će i naredne sezone ekipa ići na osvajanje svih trofeja.

Bavarci su u protekloj sezoni osvojili trostruku krunu pod vodstvom Juppa Heynckesa, a u narednoj sezoni tim će sa klupe predvoditi Pep Guardiola. Ipak, bez obzira na promjenu trenera Lahm očekuje i dalje borbu za sve trofeje.

"Najljepše je to što smatram da ove tri titule nisu kraj, nego početak jedne ere. Imamo izvanrednu ekipu, tim je fantastično spreman fizički i mentalno. Svaki od nas ima dugoročan ugovor ovdje. Tim je jak i bit će još jači. Odlično smo financijskih pokriveni i sada imamo i još jednog vrhunskog trenera Pepa Guardiolu. Mi smo ti koji može osvajati još mnogo titula u narednim godina", rekao je Lahm.

Bayern je u protekloj sezoni osvojio Ligu prvaka, Bundesligu i njemački Kup.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.