Bh. internacionalac poručuje

Husejinović: Spreman sam za borbu, minutaža je veliki motiv

Adnan Beganović

Prije nekoliko dana aktuelni hrvatski prvak, GNK Dinamo, počeo je sa pripremama za narednu sezonu u kojoj ga očekuju domaća i evropska iskušenja.

Na pripremama se naravno pojavio i bosanskohercegovački veznjak, Said Husejinović, koji je svojim partijama u modrom dresu oduševio hrvatsku sportsku javnost.

"Odmor i prošla sezona su iza nas. Sada je najvažnije dobro se pripremiti i biti spreman za prve mjesece sezone kada nas čekaju najvažnije zadaće. Za igrače koji su nam se priključili nisam znao dok nisu došli u Dinamo, ali vjerujem da posjeduju kvalitet. Imamo dobru ekipu i ciljevi su uvijek visoki", tportal.hr prenosi izjavu našegg internacionalca.

"Ja sam spreman za borbu, minutaža je uvijek veliki motiv, a klupski ciljevi su vam svima poznati. Moramo se dobro spremiti za bitku za Ligu prvaka, a ja osobno priželjkujem i da Dinamo prezimi u Europi", dodao je nekadašnji ljubimac navijača Sarajeva i Slobode.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.