Portugalac o planovima

Nani: Nije sigurno da ostajem u Manchester Unitedu

Portugalac iz redova Manchester Uniteda, Nani još uvijek nije odlučio da li će ostati u redovima svoje ekipe ili će promijeniti sredinu tokom ljetnog prelaznog roka.

Naniju je ostala još samo jedna godina ugovora sa Crvenim đavolima, a kako sam ovaj fudbaler kaže, ništa nije sigurno.

"Moja budućnost? Ništa nije sigurno. Smiren sam. Imam sve u svojim rukama. Ne kažem da neću ostati u Manchester Unitedu. Razmislit ću i odlučiti šta je najbolje za mene", rekao je Nani te je dodao kako se najvjerovatnije neće vratiti u Portugal.

"Poštujem portugalske klubove - najviše Sporting iz Lisabona, ali poštujem i Benficu i Porto. Mislim da sam trenutno na drugačijem nivou", istakao je Portugalac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.