Predsjednik Napolija šokirao novinare

De Laurentis: Manchester City nema novca za Cavanija

Adnan Beganović

Prije nekoliko trenutaka završena je dugo očekivana press konferencija predsjednika Napolija, Aurelio De Laurentisa i novog trenera talijanskog kluba Rafe Beniteza.

Na press konferenciji okupio se veliki broj novinara, a predsjednik Napolija je između ostalog naglasio da dolaskom Beniteza u Napoli kreće jedno novo razdoblje za ovaj klub.

Novinare je interesovala i situacija oko najboljeg igrača Napolija, Edinsona Cavanija, odnosno konkretno su predsjednika kluba upitali da li će ga prodati u Manchester City.

"Manchester City nema novca da plati Cavanija. Rekli su da nikada neće potrošiti 63 miliona eura za Cavanija", izjavio je predsjednik Napolija.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.