Bartolović u prodoru

Neizvjesna sudbina našeg igrača

Bartolović napušta Hajduk?

M. Maksimović

Reprezentativac BiH, Mladen Bartolović je jedan od onih igrača Hajduka koji je na ljeto slobodan, a čija sudbina je neizvjesna i sada.

Bartolović nije uspio razgovarati sa predsjednikom Hadjuka Matom Perošem, pa još uvijek ne zna da li će na proljeće igrati u Hajduku ili ne.

- Uvijek je u ovo vrijeme neizvjesna sudbina nas igrača koji čekamo sljedeći ugovor, u Hajduku ili negdje drugdje. Nisam bio na razgovorima koji su najavljivani pa ne mogu reći što će se uskoro dogoditi - kaže za Sportske Novosti Mladen Bartolović.

Kao moguća solucija kada je u pitanju proljetni dio sezone spominje se razmjena na relaciji Hajduk - Rijeka. U tom slučaju bi Mladen završio u Rijeci dok bi se na Poljudu pojavio Anas Sharbini.

- Nisam o tome razmišljao, ne opterećujem se najavama rekla-kazala. Treba pričekati da sjednemo za stol iako ne vjerujem da će to biti ove godine. Takav rasplet ne bih želio, a mislim da to nisu realne ni pametne opcije - zaključio je na kraju Bartolović

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.