Sutra protiv Branitelja, Brekalo na probi u Dynamu

Musa otputovao u Bugarsku pogledati Levski

Trener Širokog Brijega Slaven Musa u društvu generalnog tajnika, Dragana Solde, otputovao je u Sofiju pogledati susret Levskog i Irtiša.

Musa se otišao uživo uvjeriti o mogućnostima i kvaliteti sljedećeg protivnika Širokobriježana u Europskoj ligi za kojeg svi smatraju da će biti favorizirani Levski.

Što se tiče igračkog kadra momčadi s Pecare on je kompletiran dolaskom Zorana Plazonića umjesto Tomislava Mazalovića, te priključivanjem reprezentativaca Marića i Špikića dok će Branimir Odak na posudbu u Branitelj. Klub je napustio i vratar Robert Mikulić koji će karijeru najvjerojatnije nastaviti u Čapljini.

Još jedna novost je da je  ovih dana na probnom roku u njemačkom niželigašu Dynamo Dresdenu bio branič Slavko Brekalo kojeg je podsjećamo Široki posudio novom premijerligašu Vitezu. No, o eventualnom transferu Brekala  u Dynamo još se ništa ne zna.

Jedini igrač koji je van treninga je Damir Džidić i on će biti odsutan još najmanje četiri tjedna.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.